Kibocsátáscsökkentő program kialakítása

A hiteles karbon csökkentési stratégiák egyre nagyobb számban válnak nélkülözhetetlen részévé az üzleti sikernek. Azon cégek és vállalkozások melyek jelentős kibocsátás csökkentésről tesznek tanubizonyságot olyan pozitív üzleti hatásokkal szembesülnek, mint bevételnövekedés, megnövekedett piaci részesedés valamint javult reputáció.

Okos kibocsájtás csökkentési célokkal, céged már az első naptól kezdve hatékonyabbá válik. Minden célkitűzés folyamatoptimalizálást, kiadáscsökkentést vagy termékfejlesztést eredményez, amely hatalmas sikereket hozhat hosszútávon neked, cégednek és nem utolsó sorban a világnak és azoknak akiket terméked, szolgáltatásod érint.

Bármi legyen is a célod a kibocsátáscsökkentő programoddal a fontos az, hogy a végeredmény ezekkel a célokkal összangban legyen.

A legmegfelelőbb kibocsátáscsökkentő program kiválasztásához minden opciót kiértékelünk aszerint, hogy mekkora költsége van egy karbon tonna kibocsájtás csökkentésének.

Ahhoz, hogy a legköltséghatékonyabb karbon kibocsátási csökkentési megoldást kiválasszuk, az összes karbon csökkentési projektet értékeljük. Az értékelés alapja az, hogy mekkora költséggel jár a karbon kibocsátás egy tonnával való csökkentése. Egy karbon semlegesítő program a semlegesítést kombinálja a saját csökentési programmal, kedvezőbb költségekkel, mintha „csak” semlegesítenénk az adott kibocsátást.

Növeld a bevételedet terméked vagy szolgáltatásod megkülönböztetésével – az olyan célok elérése, mint a nulla nettó kibocsátás segitséget nyújt az olyan tanúsítványok használatában, mint a CarbonNeutral® vagy a PAS 2060, melyeket azután kommunikálhatsz a vásárlóid, potenciális ügyfeleid, alkalmazottaid, valamint a befektetőid felé is .