Karbonlábnyom számítás

Mi segítünk, hogy megértsd céged működése –, terméke vagy szolgáltatása, gyártási és/vagy szállítási folyamatai- milyen karbonlábnyomot hagy maga után és ennek csökkentése hogyan segíthet egy jobb üzlet megteremtésében.

Az, hogy itt vagy a weboldalunkon az első lépés arra, hogy céged egy fenntarthatóbb üzleti modell felé vegye az irányt, amiben a Karbonlábnyom.hu csapata szakszerű segítséget nyújt.

A jól működő karbonlábnyom program azzal kezdődik, hogy feltérképezzük a jelenlegi kibocsátást, amely a további csökkentési célok kitűzésének alapjául szolgál.

Az általunk kidolgozott karbonlábnyom csökkentő megoldások cégedet hatékonyabbá, fenntarthatóbbá teszik, illetve ezzel párhuzamosan növelik eladásaidat, erősítik márkádat/brandedet és segítik új termékek vagy szolgáltatások létrejöttét.

Megválaszthatod, hogy minek a karbonlábnyomát szeretnéd mérni,lehet például a teljes cégednek vagy csak egy bizonyos részlegnek, folyamatnak, terméknek, rendezvénynek, vagy akár az üzleti célú utazásaidnak is.

Karbonlábnyom felméréseink a nemzetközi szabályozásoknak megfelelően – the WRI/WBCSD GHG Protocol- történnek.

Mi a következő folyamatot szoktuk alkalmazni partnereinknél:

szamitas