Karbon kommunikációs tanácsadás

Ahhoz, hogy teljes legyen a karbon sikered, a marketing és kommunikációs stratégiád mindenképpen össze kell hangolni a megkezdett programoddal és a már meglévő sikerekkel.

A karbonlábnyom.hu csapata segít neked, hogy a karbon programod kommunikációja tovább növelje az értékét a céged számára.

Nagyon fontos, hogy az összes érintett felednek –dolgozóidnak, vásárlóidnak, tulajdonosaidnak, médiának, és más szervezeteknek- megértsd az igényeit és ahhoz képest határozd meg hogy mit, hogyan mikor és hol kommunikálsz.

Az olyan érintett felek akik komolyan foglalkoznak a céged környezeti hatásával -ebből következően karbonkibocsájtásával- sokban befolyásolhatják céged megítélsét. Ezért nagyon fontos, hogy az érintett feleket pontosan feltérképezzük számodra és ehhez való kommunikációs csomagot építsünk fel. Így, felekre szabottan beszámolhatsz környezeti és karbon törekvéseidről, céljaidról és sikereidről amellyel megalapozod a további interakciót érintett feleiddel.

Mi segíthetünk, hogy megtaláld a közös hangot mindenkivel egy  imponáló tartalom létrehozásával és hogy azt a megfelelő csatornán kommunikáld.  Az érintett feleidnek tudniuk kell arról, hogy mit probálsz elérni és ők ebben hogyan vehetnek részt illetve miért jó nekik.

Ez az alapja a hitelt érdemlő és átlátható kommunkációnak  amely céged megítélését és hírnevét erősíteni fogja.